Mål och Syften   Artiklar  Politik  Språk  Historia  Konst och Kultur    | Länkar | Kontakta Oss |

Hatet och hotet mot Jimmy Durmaz är fullständigt oacceptabelt!

 

 

 

 

 

Robert Halef

20180625


Till Jimmy Durmaz. Bror, du är inte ensam. jag och miljoner svenskar är med dig och vi stöttar dig och vi är stolta över vårt nation och fotbollslag. Att du er en av våra hjältar som kämpar för vår nationella fotbollslag är en hedersam uppdrag. Du förtjänar det och njut av tillvaron och vi hoppas på vinst mot Mexico.

jag liksom Jimmy Durmaz har samma bakgrund och är syrianer med rötter i Turkiet och vi liksom alla syrianer har flytt på grund av rasism, diskriminering, förföljelse och är stolta svenskar. Rasism och intolerans har ingen plats i vårt öppna samhälle. Extrem nationalism i kombination med rasism göder hat och intolerans gentemot andra invånare med rötter i andra länder. Denna rasism bör bekämpas och motverkas. Många krig har förorsakats av denna ideologi. Många människor har tvingats på flykt på grund av intolerans, diskriminering och förföljelse. Sverigedemokraternas rasistiska politik bidrar till ökat intolerans och kommer till ytan allt eftersom. Påhoppet på samer och de rasistiska kommentarerna av rasister och hoten mot vår stolthet fotbollslaget och spelaren Jimmy Durmaz ska inte tolereras. Det får mig att tänka på valet den nionde september där Sverigedemokraterna är ute och fiskar röster nu, just bland syrianer och utger sig för att vara försvarare av kristna värden och traditioner. Vi har konstaterat flertal rasistiska Påhopp av aktiva sverigedemokrater på personer med invandrarbakgrund och detta visar deras rätta ansikte. För denna parti gäller inte alla människors lika och okränkbara värde. De gör skillnad och tycker att personer med invandrarbakgrund inte ska få bli fullvärdiga och jämlika svenska medborgare och oavsett om man bott i Sverige i århundraden. Nya svenskar ska inte få lika del av välfärden i vårt land. Resurser till Vård, äldreomsorg och utbildning mm kommer ej att fördelas lika eller åtnjutas som jämlika invånare. Om sverigedemokraterna får styra landet då kan vi glömma likvärdighet och jämlikhet och allas lika värde. Låt är ej luras av deras islamofobiska rasistiska uttalanden för vi är alla invandrare för dem för all framtid i deras världsbild. våra barn och barnbarn och kommande generationer kommer att drabbas hårt av deras politik.
Kristdemokraterna i Sveriges riksdag och EU-parlamentet är partiet som värnar kristna värden och traditioner och som aktivt politisk och moralisk stödjer utsatta kristna folkgrupper i Mellanöstern och andra områden. Jag i Sveriges riksdag och min partikollega Lars Adaktusson i EU-parlamentet kämpar för kristna folkgruppernas demokratiska rättigheter och det är Kristdemokraterna i Sverige som värnar kristna traditioner och värdegrund.
Tro inte på retoriken att det gäller inte dig, du är okej, det är de andra som det fel på och de passar inte in i vårt samhälle.....på grund av deras härkomst, kultur, religion mm. Frågan är vilka är de andra. De pratar om våra grannar, släktingar, vänner och medmänni

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt