Mål och Syften   Artiklar  Politik  Språk  Historia  Konst och Kultur    | Länkar | Kontakta Oss |

ArDO:
Mitt ibland kaoset i Egypten fortsätter kampen för våra kristna bröder och systrar,
denna kamp känner inte skillnad mellan lugn/ stabilitet och kaos/ oroligheter.

En muslimsk släkt attackerade en kristen familj i byn sharona i El Minia distriktet och massakerade 11 medlemmar och 2 allvarligt skadade.
ArDO är rädd att sådana händelser bara kommer att öka nu och hur kan det inte öka när världen fortsätter vägra erkänna problemet som har funnits i åratal.

Att världens demokratier tycker det är helt normalt att ursprungsbefolkningen i hela den så kallade muslimska världen lever som andra och tredjehandsmedborgare, helt enkelt apartheid och diskriminering, eller gäller dessa ord bara svarta i sydafrika och muslimer i europa?

 
Vi får fortsätta be för dem goda, 

Arameiska Demokratiska Organisationen 

ArDO:
Libanon har hamnat under Hizballas grepp, det Iranska terroriststämplade partiet har nu valt landets premiärminister, ett år innan tvingade man fram en president med hezballa villkor och tidigare hade man valt parlamentets talman ifrån sina egna allierade. Internationella samfundet i FNs namn måste nu vakna och agera för det fria folket i Libanon.


Årsminnet av Damour massakern i Libanon 1976 ägde rum på torsdag den 20:e Januari.
Massakern som krävde 582 liv och en tömning av staden Damours (söder om Beirut) 20 000 invånare skedde då palestinska och andra arabiska grupper trängde sig in i Damour och rensade den på all sin befolkning.
Flera Kristna libanesiska grupper har hedrat martyrerna idag och påpekat vikten av att inte glömma sina offer som fått ödet att dö martyrdöden.
Arameiska Demokratiska Organisationen i Sverige och världen har på olika sätt uppmärksammat händelsen. Organisationen ber alla läsare att tända ett ljus till alla kristna som får ta emot en grym död med stolthet för sin tro på Jesus Kristus.

ArDO Media Group


ArDO:


Under rådande omständigheter måste sverige och andra EU länder sluta skicka tillbaka kristna irakier som lyckats fly undan folkmordet där, juste folkmordet... Vi i väst måste ta emot de kristna irakierna med öppna armar och samtidigt stödja dem som finns kvar i landet att hålla ut och bygga ett normalt liv.

ArDO Media Group

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt