Mål och Syften   Artiklar  Politik  Språk  Historia  Konst och Kultur    | Länkar | Kontakta Oss |

Syrianer är araméer, inte syrier!

 

Med anledning av tidningens artikeln ”Sjävständighetsdag firades” skulle jag vilja säga följande: Samira Hardo-Gharib och hennes scoutkår, dom ömsom heter Mor Efrem Syrianska scoutkåren, ömsom Syrisk/svenska scoutkåren beroende egenintresset, borde skämmas för att ha firat Syriens nationaldag. Ty Samira och hennes gelikar som ständigt smörjer och fjäskar för en av de värsta diktaturregimerna i världen (den syriska) är i själva verket syrianer som har flytt denna avskyvärda diktatur.

Vad har då ändrats sedan dessa människor tagit sin flykt till Sverige. Om det verkligen är så bra för oss syrianer i Syrien så är det bara att packa väskorna och ge sig härifrån till ”hemlandet”… Apropå våra rötter, som Samira nämner så vet vi mycket väl att vi är syrianer-araméer och att vi har en ädel historia som diktaturregimen i Syrien och övriga muslimska regimer i Mellersta Östern hela tiden förvränger, förfalskar, arabiserar, turkmaniserar och islamiserar.

Vad självständighet beträffar så vill jag säga att Syrien sedan 23 år tillbaka ockuperar Libanon och utövar ett våld- och förtryckerpolitik utan motstycke mot Libanons kristna befolkning med hjälp av terrororganisationer som Hizbulla och en ”Vischregering”, bestående till hälften av ”kristna”.

Istället borde du, Samira Hardo, fira den Syrianska martyrsdagen samt den svenska nationaldagen. Annars får du sluta med fasansfulla hyckleri! Vi är syrianer-araméer, INTE syerier!

  Arameiska Demokratiska Organisationen (ArDO)

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt