Mål och Syften   Artiklar  Politik  Språk  Historia  Konst och Kultur    | Länkar | Kontakta Oss |

English

Av.Roni Doumit Harb

 

Varför blir de Svenska experterna på Islam hyllare till den extrema falangen inom religionen?

070714

 

Har ni någonsin sett en icke religiös svensk som har gjort allt från att inte förknippas med kristendomen helt plötsligt börja försvara och hylla den sämsta sidan av en annan religion?

Detta är precis vad som händer med Svenska experter på Islam. Jag kan nämna några namn som Jan Hjärpe och Mattias Gardell som anses vara Sveriges bästa experter på området.

Dessa 2 herrar har i flera år haft uppgiften att stå på fronten och försvara den våldsamma sidan av Islam, nämligen den som representeras av Muslimska Brödraskapet, Hamas, Hezbullah och Jamaa Islamiya.

Det är fruktansvärt tycker jag att dessa herrar väljer att sälja sig så billigt mot att få en direkt tillgång till dessa terroristorganisationer.

Är det kändisskapet eller pengarna? Eller är det helt enkelt så att man efter flera hundra lästa böcker börjar se med nya ögon. Ögon som vrider och vänder på allt. Resultatet är i alla fall densamma. Våldsamma terroristaktiga organisationer blir mer och mer rumsrena i Europa och I Sverige tack vare dessa inhemska professorer.

En dag ska även Svenska experter våga se saker som de är och tänka mindre egoistiskt och sin egen karriär och börja tänka på landets framtid. vi måste vara försiktiga med vem vi gör rumsren och vem vi aktar oss för.

 | Start |

Artiklarna som publiseras på denna sida representerar enbart dess författares åsikter och inte webmaster åsikt